视觉DV论坛

加入视觉DV

[百度云网盘]最美动物诗集第一版 纯诗歌音频MP3[中英]

《最美动物诗集》译者Abby老师用中英文为小朋友们讲解惠特曼《Animals》

Animals

——by Walt Whitman

I think I could turn and live with animals,

they are so placid and self-contained,

I stand and look at them long and long.

They do not sweat and whine about their condition,

They do not lie awake in the dark and weep for their sins,

They do not make me sick discussing their duty to God,

Not one is dissatisfied——

not one is demented with the mania of owning things,

Not one kneels to another,

nor to his kind that lived thousands of years ago,

Not one is respectable or industrious over the whole earth.

动物

——沃特·惠特曼

我真的愿意和动物们在一起

他们是如此淡定和自足

我久久地凝望着他们

他们从不怨天尤人

他们从不夜不能寐地检讨自身

他们从不假惺惺地向上帝表虔诚

没有一个不知足的——没有一个因私欲而狂躁不安

没有一个对同伴俯首帖耳

也不会有哪个对死掉几千年的同伴五体投地

更没有谁可以凌驾于全世界之上

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
是我想要的样子谢谢分享

就是想学习,真心感谢中

学习了,不错,太有道理了

谢谢楼主,共同发展

有竞争才有进步嘛

我看不错哦,谢谢

看帖回帖是美德!,我来支持视觉DV。

过来看看的,看下有用吗?

资源不错,谢谢